Μερικές πληροφορίες σχετικά με εμάς


Το ταξιδιωτικό μας γραφείο λειτουργεί από το 1970. Έχουμε ταξιδέψει χιλιάδες άτομα σε οργανωμένες ή μεμονωμένες εκδρομές. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

- Αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα
- Καθημερινές εκδρομές σε: Μαρμαρίς, Σύμη, Κω, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο.
- Κρατήσεις ξενοδοχείων γύρω από τη Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα.
- Ατομικές ή οργανωμένες περιηγήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
- Κρουαζιέρες γύρω από τη Μεσόγειο με τα πιο σύγχρονα σκάφη.
- Νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Ειδική προσφορά για πολλές ημέρες!
- Συνάλλαγμα
- Παγκόσμιες υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων.


 

Οργανώστε μαζί μας τις διακοπές των ονείρων σας στην πιο προσιτή τιμή!!!ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ


ΑΠΕΡΙΟΣΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ


ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ


ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Το νησί της Ρόδου

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και είναι γεμάτη από θαυμάσιές ανάγλυφες παραλίες, αρχαία ερείπια και έργα από την περίοδο των ιπποτών του Αγίου Ιωάννη.

Πάρτε το χρόνο σας για να επισκεφθείτε όλα αυτά τα όμορφα μέρη μέσα με την άνεση ενός αυτοκινήτου. Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και να πραγματοποιήσετε τις online κρατήσεις σας γρήγορα και εύκολα μέσω της φόρμας κράτησης. Μπορείτε επίσης να κάνετε κρατήσεις για ημερήσιες εκδρομές στο νησί της Ρόδου. Για περισσότερες ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταξιδιωτικών πληροφοριών και υπηρεσιών σχετικά με την πόλη της Ρόδου και το νησί, το τουριστικό λιμάνι και τα Δωδεκάνησα, επικοινωνήστε μαζί μας.